Deze prachtige fauteuil is ontworpen door Aksel Bender Madsen, een Deense designer die in de jaren 50/60 werkte voor de Nederlandse meubelfabriek Bovenkamp. Hij heeft het Deense design gecombineerd met het Nederlandse. 
Met deze design klassieker als resultaat.
De fauteuil is volledig opgeknapt, nieuwe vulling en nieuwe bekleding. Hij ziet er dus niet alleen prachtig uit, maar zit ook heerlijk en kan weer jaren mee.

De fauteuil is opnieuw gestoffeerd met de hoogwaardige meubelstof van het merk Keymer. 
Zacht en aaibaar, en tevens ijzersterk en slijtvast; dat is de meubelstof Keymer New Harmony. Sinds enige tijd draagt deze 100% polyester, chenille geweven meubelstof het Care & Clean label van de fabrikant. Dit houdt in dat de New Harmony slijtvast is en eenvoudig te onderhouden. Water en zeep zijn voldoende om de meeste vlekken te verwijderen. Deze meubelbekleding is geschikt voor een interieur waar hoge eisen aan het gebruik van het zitmeubilair worden gesteld en voor projectinrichtingen. 

Staat: zo goed als nieuw.
Afmetingen: 65 cm breed, 100 cm hoog en de zithoogte is 40 cm.

Alle producten kunnen worden besteld via de site maar moet worden opgehaald in de winkel in De Meern.
Tijdens het bestelproces kunt u aangeven wanneer u het product wilt komen ophalen. 
Kan in overleg via de mail ook bezorgd worden; zie 'service'.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.